19/6/10

Αν μας αντέξει το σκοινί...

θα φανεί στο χειροκρότημα έλεγε ένα παλιό ωραίο τραγούδι. Το θέμα είναι όμως θα μας αντέξει; και αν μας αντέξει μήπως εμείς αυτοβούλως θα προβούμε σε σάλτο μορτάλε; Ποιός ξέρεις ο καιρός θα δείξει. Καλώς σας βρήκαμε petrolheads, επιστρέψαμε. Μετά από αρκετούς μήνες στο ψυγείο γυρίσαμε με βαριά καρδιά. Όχι, δε βαριόμαστε να γράφουμε για αυτοκίνητα ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, τα λατρεύουμε όσο δεν πάει... Αλλά αυτοί οι άλλοι... οι ξενέρωτοι, οι Μεγάλοι θέλουν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να φτάσουμε; Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει σημεία και τέρατα και κάθε μέρα επιφυλάσσει και κάτι ακόμα χειρότερο από την προηγούμενη. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΡΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ. Η βενζίνη στα ύψη ο Φ.Π.Α. το ίδιο, τα αυτοκίνητα στη μαύρη λίστα και όλοι εμείς στα όρια της απόγνωσης και της τρέλας. Όχι, της καλής ελληνικής τρέλας αλλά της άλλης της φριχτής. Ισορροπούμε σε τεντωμένο σκοινί στη μέση του πουθενά με τον ΔοΝηΤή να αναλαμβάνει τα χρέη ψαλιδοχέρη, και εμείς είμαστε έτοιμοι ή να μας κόψουν το σκοινί ή να πέσουμε από μόνοι μας. Μόνο που στη χαράδρα που θα πέσουμε δεν υπάρχει πλέον Ευρωπαϊκό μαξιλάρι να μας σώσει... Βράστα και άστα η κατάσταση σε όλους τους τομείς.... Τα ξέρετε τα γεγονότα δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω... Όλοι ή σχεδόν όλοι στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε...
Δε θα αρχίσουμε όμως τα μοιρολόγια ούτε τις κλάψες... Το κακό μας έχει βρεί και δε θα μας βρεί όπως πολλοί νομίζουν. Ευτυχώς είναι καλοκαίρι και κάπως ξεφεύγει το μυαλό από Σεπτέμβρη όμως θα πέσει πολύ ...κλάμα. Θα φάμε καλά... χαστούκια έτσι για να γουστάρουμε. Πάλι καλά που έχει και μουντιάλ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ εναν αγώνα εύχομαι και τον επόμενο και να προκριθούμε... Υψώστε καμιά σημαία στα μπαλκόνια σας, δεν είναι κακό. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. Δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί στη χώρα μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. σε επόμενη ανάρτηση θα καταλάβετε τι λέω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Ας έρθουμε όμως στα δικά μας τα του αυτοκινήτου. Η κατάσταση και δω μαύρα χάλια και έπεται και συνέχεια. Οι πωλήσεις πάνε κατά διαόλου και οι αντιπροσωπείες κατά κανόνιου..(!!! Διάβαζα τις προάλλες θέλουν λέει να καταργήσουν τα τέλη και να τα ενσωματώσουν στην τιμή της βενζίνης που θα φτάσει τα 2ευρώ... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΟ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΕΣ- είστε ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ... να σας χαιρόμαστε.. Έχουμε τρελαθεί τελείως μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Όσοι έχουν (ακόμα) αυτοκίνητα τα μετακινούν από λίγο έως καθόλου όπως και ο υποφαινόμενος. Και κάτι τέτοια μέτρα είναι που τους τη δίνουν στα νεύρα. Ρε φίλε ένα ταπεινό 1.4 έχω και σέβομαι το δακτύλιο πληρώνω τα πάντα γιατί πρέπει να με καταδικάσεις με 2ευρώ το λίτρο της βενζίνης τη στιγμή που άλλοι έχουν 3λιτρα και 4λιτρα τζιπ (με πετρέλαιο) και πολλές φορές ξένες πινακίδες ή πλαστές; ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ; μάλλον ναι.. γιατί τόσα χρόνια σας ανέχομαι. 2 συνεχόμενες χρονιές να έχω πληρώσει τα ίδια τέλη κυκλοφορίας δεν υπάρχουν. Και μου έρχονται κάτι αλλοδαποί με τα πετρελαιάτα αμάξια τους με τα 2.5 και 3.000κεκ και μου το παίζουν μάγκες στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχει δακτύλιος; Ναί, αλλά για μας μόνο. Κάποιοι είναι προνομιούχοι... Αχ ρε Ελλάδα, μας έχεις πεθάνει.
Συγχωρέστε μου το χειμαρρώδες του λόγου αλλά έχω καιρό να γράψω και με έχουν πνίξει οι σκέψεις και η αδικία. θα μου πείτε (πολύ σωστά) έχεις και σύ μερίδιο ευθύνης Παρκαδόρε αλλά αν με ξέρατε πραγματικά θα καταλαβαίνατε ότι δεν είναι μεγάλο το μερίδιό μου. Μάλλον μηδαμινό. Τι να κάνουμε όμως έτσι είναι η ζωή, με ΔΝΤ είμαστε μόνο που δεν προσφέρει καμία ικανοποίηση... κάθε άλλο.
Μπορεί τα αμάξια να έχουν γίνει πλέον είδος πολυτελείας και η βενζίνη πανάκριβη εμείς όμως δε μασάμε. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ και γι αυτό μέσα από το mautor θα σας ενημερώνουμε για ό,τι παίζει σχετικά με αυτά. Και ας μοιάζει πλέον ακόμα και το πιο φθηνό σούπερ μίνι... άπιαστο όνειρο... Βαστάτε αδέρφια. Και όπως λέει και ένα γνωστό σύνθημα: ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ. Ε, ναί, όντως δε θα πεθάνουμε γιατί μέχρι τα 65 μας θα πρέπει να δουλεύουμε.... Δε θα κάνω όμως τη χάρη να πω τη γνωστή χυδαία φράση σε όλους αυτούς που ευθύνονται γιατί πολύ απλά θα τους ευχηθώ...

Καλό μας κουράγιο, και καλά ξεμπερδέματα.
Ο απολυμένος Parkadoros (γιατί με έχουν ενημερώσει ότι θα με διώξουν για να γλιτώσουν την αποζημίωση... έ ρε γλέντια)

Τα καλύτερα θέματα έρχονται γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Bookmark and Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας...